< terug

 

 

 

Informatieaanvraag

 

 

Financiele administratie

De basis van een administratie is dat het voeren van de boekhouding tijdig en adequaat gebeurt. Dit realiseren wij doordat onze boekhouders een actieve instelling en een kritische houding aannemen bij het bepalen van uw financiele cijfers. Door het inschakelen van Finovion reiken wij u een daadkrachtig administratief medewerker aan.


Wij voeren de boekhouding van onze klanten in het administratieve systeem AccountView. AccountView biedt uitgebreide functionaliteit. Naast de vastlegging van financiele transacties, kunnen wij voor u bijvoorbeeld uw projecten inzichtelijk maken. Hierdoor verkrijgt u onder andere inzicht in de declarabiliteit van uw medewerkers. Door alle gegevens in hetzelfde administratieve systeem onder te brengen, voorkomt u dat op meerdere plekken in uw bedrijf informatie wordt vastgelegd. Eilandautomatisering behoort tot het verleden.

 

Om u volledig van dienst te zijn, kunnen wij uw administratie op uw kantoor voeren. Zo voorkomt u dat privacy gevoelige documenten zich buiten uw kantoor bevinden.


U kunt ons op de volgende manieren bij het voeren van uw administratie betrekken:

 

  • Finovion voert uw boekhouding op ons kantoor of door een boekhouder van ons bij u op kantoor. Belastingaangiften, het jaarwerk en dergelijke wordt door ons uitgevoerd. Wel bieden wij u op ieder moment de mogelijkheid om uw administratie via internet te raadplegen.
  • U voert zelfstandig uw boekhouding via internet. Dit betekent dat u zelfstandig uw kostenfacturen, verkoopfacturen en bankafschriften kunt verwerken. Uw contactpersoon bij Finovion controleert op regelmatige basis uw administratie, maakt correctieboekingen (indien noodzakelijk), doet de belastingaangiften en het jaarwerk.
  • Finovion helpt u (tijdelijk) bij uw boekhouding. Bij capaciteitsproblemen of het wegwerken van administratieve achterstanden kunt u op tijdelijke basis gebruik maken van de hand en span diensten van de administratieve medewerkers van Finovion. Ook kunnen wij u een controller aanreiken, die op regelmatige basis een bedrijfsspecifieke rapportage opstelt, de cijfers met het management doorspreekt en acties uitzet naar de toekomst.

Transparante tarieven

U kunt direct uw maandelijkse tarief berekenen: bereken uw tarief.